Transportbedrijf Kees Koopman bv

Kees Koopman

Transport bv


Bezoek en postadres:
De Veken 214, 1716 KJ Opmeer
Algemeen: 0226 - 35 20 21
Planning: 0226 - 35 92 84
E-mail:
info@keeskoopmantransport.nl planning@keeskoopmantransport.nl Fax: 0226 - 35 73 49

Kees Koopman

logistiek bv


Bezoek en postadres:
De Veken 10
1716 KE Opmeer
Telefoon: 0226 - 35 33 00
Fax: 0226 - 35 33 02
e-mail:
logistiek@keeskoopmantransport.nl

Transport

Het leeuwendeel van onze klantenkring bestaat uit bouwgerelateerde bedrijven. Omdat we dagelijks te maken hebben met...  Lees verder>>

Logistiek

Wilt u ook het aantal vervoersbewegingen terugbrengen? Niet meer voor ieder onderdeel of eindproduct een rit...  Lees verder>>

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.  Lees verder>>

Over ons

Kees Koopman Transport is een internationaal transportbedrijf, gevestigd in het Noord-Hollandse Opmeer. Met 25 vrachtwagens doorkruisen we met name Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast fungeren wij voor een aantal opdrachtgevers als distributiecentrum en logistiek partner.

Gevarieerd in transport
Kees Koopman Transport werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers, maar wij nemen ook opdrachten aan van particulieren. Met de bedrijven waarvoor wij werken hebben we vaak al een jarenlange relatie. Onder hen zijn veel bouwgerelateerde opdrachtgevers, maar we vervoeren bijvoorbeeld ook beton voor de agrarische sector en profielen voor de caravan- en camperindustrie.

Enkele stuks of bulk, internationaal of nationaal transport, standaardlading of speciaal vervoer: hier leest u er meer over.

Logistiek
Kees Koopman zorgt niet alleen voor probleemloos vervoer. Wij nemen met plezier de complete logistieke planning en uitvoering van u over. Vanaf het moment dat uw product de fabriek verlaat, kunnen wij het verpakken, voorzien van een ordernummer, droog en schoon opslaan en op het juiste moment uitleveren. Meer weten? Lees verder op de pagina Logistiek.

Stipt en servicegericht
Onze klanten kiezen niet alleen voor ons omdat wij hun lading in perfecte staat en op tijd afleveren. We horen dat zij vooral ook onze flexibiliteit en servicegerichtheid waarderen: ‘Koopman denkt met ons mee!’

Op deze site geven we u graag een eerste indruk van ons bedrijf. Maar voor een echte kennismaking kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

 

 

Kees Koopman heeft het VCA* certificaat.