Transportbedrijf Kees Koopman bv

Kees Koopman

Transport bv


Bezoek en postadres:
De Veken 214, 1716 KJ Opmeer
Algemeen: 0226 - 35 20 21
Planning: 0226 - 35 92 84
E-mail:
info@keeskoopmantransport.nl planning@keeskoopmantransport.nl Fax: 0226 - 35 73 49

Kees Koopman

logistiek bv


Bezoek en postadres:
De Veken 10
1716 KE Opmeer
Telefoon: 0226 - 35 33 00
Fax: 0226 - 35 33 02
e-mail:
logistiek@keeskoopmantransport.nl

Transport

Bouwers bouwen op ons
Het leeuwendeel van onze klantenkring bestaat uit bouwgerelateerde bedrijven. Omdat we dagelijks te maken hebben met de veiligheidsregels op en rond bouwterreinen, heeft Kees Koopman Transport het VCA* certificaat in huis.

De focus ligt op het vervoer van bouwmaterialen in de ruimste zin des woords, machines en kantoor- of woonunits bereiken door ons hun bestemming. Daarnaast zetten we onze kraanwagens in om gevels en kozijnen van glas te voorzien en bijvoorbeeld dakkapellen te plaatsen.

Exceptioneel transport
Voor afwijkende verzoeken staan we altijd open. Lang, breed, hoog, zwaar? Wij nemen uw uitzonderlijke lading graag aan en zorgen ook voor alle benodigde vergunningen. Op onze trucks ziet u constructies van 24 meter lang, complete prefab aanbouwen, buizen met een doorsnede van 5 meter, of extra brede dakkapellen langskomen.

Ook voor particulieren
Kees Koopman werkt niet alleen voor bedrijven. Zo vervoeren we voor particuliere opdrachtgevers met plezier een jacht, of plaatsen we een boom of groot standbeeld in een tuin. Gewoon omdat we het graag doen, met precisie en passie.

Waar gaat de rit naartoe?
Ons werkgebied concentreert zich rond de Benelux en Duitsland. Heeft uw lading een andere bestemming? Daag ons uit!