Heeft u autolaadkraan transport nodig?

autolaadkraan transport

Onze autolaadkranen worden veel gebruikt voor het laden en lossen van machines en bouwmaterialen. Autolaadkraan transport is eveneens ideaal om op krappe plaatsen hijswerkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan locaties waar de hoogte beperkt is, maar ook met producten en materialen die veel groter zijn dan de standaard vervoersmaat. Daarnaast fungeren wij voor meerdere opdrachtgevers als distributiecentrum én logistiek partner. Wanneer men kiest voor autolaadkraan transport hoeft er vaak geen aparte kraanwagen gebruikt te worden voor het laden en lossen en dit bespaart kosten.

Kees Koopman Transport uit Noord Holland biedt een oplossing voor elke vorm van verticaal en horizontaal hijswerk. Afhankelijk van de opdracht kunnen we een trekker met autolaadkraan inzetten ofwel een bakwagen met kraan, waarmee constructies en machines geplaatst kunnen worden. Onze trekkers zijn voorzien van een compacte opbouw, die perfect zijn om op locaties met een beperkte ruimte en hoogte in te zetten. Door radiografische bediening op afstand kan de chauffeur de kraan vanaf een veilige locatie bedienen.

Bij Kees Koopman Transport staat professionaliteit en veiligheid voorop bij autolaadkraan transport. Onze vakmensen zetten zich dag in dag uit in voor zorgeloos transport dat wij grotendeels verzorgen voor onze zakelijke opdrachtgevers. Alle auto’s met autolaadkranen beschikken over de benodigde hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen. Onze medewerkers die hijswerkzaamheden met onze autolaadkranen uitvoeren zijn allen in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport (TCVT) diploma en alle medewerkers in dienst van Kees Koopman Transport zijn in het bezit van een geldige VCA-certificering.