Van productie tot montage

Kees Koopman is gespecialiseerd in horizontaal en verticaal transport. Een professionele partner voor al uw kraanwerk, transport, logistiek, distributie en voorraadbeheer. Wij hebben alle ervaring en expertise in huis om uw kostbare vracht vakkundig en veilig te vervoeren. Zowel nationaal als internationaal. Gedreven management, gemotiveerde medewerkers en moderne wagens staan samen garant voor een soepel lopend transport op maat. Daarbij zorgt heldere communicatie bovendien voor een vervoersnetwerk zonder vertraging

Besparen tijd en geld
Op ons bedrijventerrein in Opmeer hebben wij een veelzijdige verzameling kranen staan. Een jong modern wagenpar met voor iedere klus de juiste kraan. Van kraanopleggers met zogenoemde rollerkraan tot radiografisch bediende hydraulische autolaadkranen. Een groot voordeel voor onze opdrachtgevers omdat de goederen die geplaatst moeten worden zo direct kunnen worden vervoerd. Als opdrachtgever hoeft u dus geen eigen vervoer in te zetten. Een transportmodule waarmee u tijd en geld bespaart.

Voor elk karwei een kraan
Dagelijks voert Kees Koopman vakkundig kraanwerk uit. Een specialisatie die wij door heel Nederland aanbieden. Of we nu een dakkapel op een woning moeten plaatsen of een kozijn op grote hoogte moeten monteren. De capaciteit van onze kranen varieert van 15 ton/meter tot en met 100 ton/meter en de gieklengte van 7 tot en met 38 meter. Binnen de bouwwereld wordt steeds meer glas al in de fabriek in het kozijn geplaatst. Om die reden zijn onze auto’s goed geoutilleerd met handige hulpmiddelen

als vacuümzuigers en glasevenaars voor het plaatsen van kozijnen en glas onder overstekken. Zo kunnen onze mensen gevelelementen inclusief glas op de exacte plek positioneren. Voor moeilijk bereikbare plekken zetten wij een compactkraan in, die door elke voordeur en achterdeur past en zo op de meest onmogelijke plekken kan komen

Kwaliteit als kernwaarde
Kees Koopman Transport heeft een grote kring vaste klanten die al jaren hun opdrachten aan ons toevertrouwen. En daar komen door positieve mond-tot- mondreclame continu klanten bij. Onze relaties kiezen namelijk niet alleen voor ons omdat wij hun lading in perfecte staat en op tijd afleveren, maar ook omdat wij een sociaal en flexibel bedrijf zijn dat altijd meedenkt vanuit de klantbehoefte.

Dat kennis, kwaliteit en klantvriendelijk- heid hoog bij ons in het vaandel staan blijkt ook uit het feit dat wij een VCA- gecertificeerd bedrijf zijn. Dit betekent dat al onze medewerkers kennis en begrip hebben van aspecten als veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk. Met deze certificering voldoen wij als bedrijf.

aan de aangescherpte veiligheidseisen van onze klanten. Onze medewerkers
zijn gediplomeerd en onze chauffeurs op de autolaadkranen zijn in het bezit van een tcvt-certificaat. Bovendien rijden wij alleen maar met jonge, goed onderhouden wagens. Goed onderhouden materieel dat volledig voldoet aan de nieuwste richtlijnen op het gebied van milieu. Want duurzaamheid is bij ons geen streven, maar een vanzelfsprekendheid.

Van opslag tot orderverwerking
Kees Koopman is veel meer dan een transportbedrijf alleen. Voor onze vaste klanten verzorgen wij ook de opslag, distributie en voorraadbeheer. Een professioneel proces dat een grote toegevoegde waarde heeft voor bedrijven die bijvoorbeeld kampen met een ruimte- tekort of een deel van het proces willen outsourcen, zodat alle aandacht gericht kan worden op ontwikkeling en productie.

In ons distributiecentrum in Opmeer bieden wij veilige en verzekerde opslagruimte. Daarbij nemen wij naar wens ook de orderverwerking voor onze rekening en zorgen wij dat het product precies op de afgesproken datum bij uw klant wordt afgeleverd. Assemblage behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij wij extra medewerkers inzetten om onderdelen samen te voegen tot compleet product.