Transport met de autolaadkraan

Heeft u glas dat op hoge hoogte gemonteerd moet worden of een dakkapel die het dak op moet? Kees Koopman Transport beschikt over een ruim en goed onderhouden arsenaal aan autolaadkranen. Stuk voor stuk wendbare krachtpatsers waarmee we onder andere kozijnen, prefab dakopbouwen, bedrijfsdeuren en andere bouwmaterialen op iedere gewenste plek plaatsen. Naast verticaal transport zijn onze autolaadkranen ook uitermate geschikt voor het horizontaal transporteren van bijvoorbeeld een auto, jacuzzi of groot tuinbeeld.

Verder bestaat onze dagelijkse werkzaamheden met de autolaadkraan uit: vervoer van units - vervoer van bouwmateriaal - transport van machines - transport en hijsen van constructies - exceptioneel transport - plaatsen van glas met autolaadkraan.

Kraantypen:27, 29, 32 en 36 tonmeter

Gieklengte:van 11 t/m 25 meter

Drie-assige bakwagen met autolaadkraan en een lage aanhanger

Kraantypen:72, 74, 85, 95 en 100 tonmeter

Gieklengte: van 26 t/m 37 meter

Vier-assige bakwagen met autolaadkraan

Kraantype:50 tonmeter

Gieklengte:21 meter

Drie-assige trekker met autolaadkraan i.c.m. uitschuifbare dieplader

Verticaal en horizontaal hijsen

Hijsen op grote hoogte en/of dwars door een gebouw heen? Geen probleem bij Kees Koopman Transport. Onze vakkundige kraanmachinisten combineren transport en hijswerk zodat het aantal vervoersbewegingen minimaal blijft.

Locatie

Ondanks de grootte en zwaarte van onze kraanwagens zijn wij uitermate wendbaar en doorkruisen wij het gehele land. Zelfs op de meest onmogelijke plekken komen onze wagens uit de voeten. Onze ervaren machinisten manoeuvreren gemakkelijk door krappe woonwijken en drukke binnensteden. Maar ook de smallere woonerven en bouwterreinen zijn voor ons geen probleem. Tevens zijn wij ook buiten onze landsgrenzen inzetbaar.

Kraantype:95 tonmeter

Gieklengte:37 meter

Vier-assige trekker met autolaadkraan i.c.m. een drie-assige gestuurde en 6.30 meter uitschuifbare semi dieplader

Kraantype:95 tonmeter

Gieklengte:37 meter

Vier-assige bakwagen met autolaadkraan en deelbare laadbak

Kraantype:30 tonmeter

Gieklengte:13 meter

Drie-assige trekker i.c.m. met drie-assige stuurbare oplegger met rollerkaan

Kraantype:40 tonmeter

Gieklengte:15 meter

Drie-assige bakwagen met meesturende sleepas

Capaciteit laadkranen

Al onze kraanwagens zijn uitgerust met een radiografisch bestuurde kraan variërend van 14 tonmeter tot 100 tonmeter en tot een maximale gieklengte van 37 meter. Voor elke klus een autolaadkraan op maat.

Van A tot Z regelen

Bij Koopman nemen wij u graag al het werk uit handen. Onze planners stellen aan de hand van uw informatie en wensen een hijsplan op. Eventuele hulpmiddelen als kantelhaken, vacuümzuigers en evenaars nemen we hierin ook mee. Alle hijswerkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en professionele kraanmachinisten met een passie voor hun werk. Uiteraard zijn er in het bezit van alle benodigde papieren.

Hijsvergunning

Voor bepaalde locaties is een hijsvergunning nodig voor het tijdelijk plaatsen van een autolaadkraan op de openbare weg. Ook de aanvraag hiervan kunnen wij u volledig uit handen nemen.

Kraantype:50 tonmeter

Gieklengte:30,6 meter

Tridem assenstelsel in combinatie met 10 ton's vooras

Kraantype:40 tonmeter

Gieklengte:15 meter

Drie-assige bakwagen met meesturende sleepas