Bouwers bouwen op ons

Het leeuwendeel van onze klantenkring bestaat uit bouw gerelateerde bedrijven. We verzorgen voor hun het bouwvervoer en transport door Nederland en daarbuiten. Onze deskundige chauffeurs zijn bekend met de veiligheidsregels op- en rond bouwterreinen. Wij zijn vanzelfsprekend VCA* gecertificeerd.

Onze focus ligt op het vervoer van bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord: Machines, bedrijfsdeuren, glas, beton en kantoor- of woonunits bereiken door ons de gewenste bestemming. Naast horizontaal vervoer zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van verticaal vervoer met de hulp van autolaadkranen. Met onze kraanwagens zetten we glas, dakkapellen en andere bouwmaterialen op iedere gewenste plek.

Exceptioneel transport

Wij staan altijd open voor opdrachten die afwijken van de normen op het gebied van transport. Lang, breed, hoog, zwaar? Wij houden van een uitdaging. Wij nemen uw uitzonderlijke lading graag aan en zorgen daarnaast ook voor de benodigde vergunningen.
 

Waar gaat de rit naartoe?

Onze wagens doorkruisen met name de wegen van Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Heeft uw lading een andere bestemming? Laat ons weten waar de rit naartoe gaat en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.