Bouwers bouwen op ons

Het leeuwendeel van onze klantenkring bestaat uit bouw gerelateerde bedrijven waar wij door de jaren heen een vaste en sterke relatie mee opgebouwd hebben.

Onze focus ligt op het vervoer van bouwmaterialen, hoe groter hoe liever. Machines, bedrijfsdeuren, glas, beton, dakkapellen, prefab woonunits, allen bereiken ze door ons de gewenste bestemming. Kilometers ver, meters hoog. Bekijk ons brede assortiment aan vrachtwagens met autolaadkraan en lees wat wij voor u kunnen betekenen.
autolaadkranen.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Daarom werken wij er hard aan dat ons materieel in een uitstekende staat verkeerd. Ook onze mensen zijn in het bezit van de benodigde certificaten en op de hoogte van hoogte van de veiligheidsregels op- en rond bouwterreinen.

Exceptioneel transport

Heeft u een transport van exceptionele omvang? Onze mensen houden wel van een uitdaging! Wij zijn sterk op het gebied van exceptioneel transport. Ons diverse wagenpark is er op ingericht en onze mensen zijn op de hoogte van alle geldende wet- en regelgeving, zowel nationaal als internationaal.

Wij nemen uw uitzonderlijke lading graag aan en zorgen daarnaast ook voor de benodigde vergunningen en eventuele begeleiding.

Waar gaat de rit naar toe?

Onze wagens doorkruisen met name de wegen van Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Heeft uw lading een andere eindbestemming? Laat ons weten waar de rit naartoe gaat en wij kijken graag naar de mogelijkheden.