Hart voor logistiek

Zijn er logistieke struikelblokken waar u in uw dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt? Bijvoorbeeld ruimtegebrek en een magazijn dat tot de nok gevuld is of wanneer u moeite heeft om goederen op het juiste moment op de juiste plek te leveren. Onze kracht is meedenken en daar waar het kan de klant ontzorgen. Zo kunt u zich weer focussen op uw kernactiviteit en doen wij de rest op het gebied van logistiek.

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Wij denken graag mee over een kwalitatieve en betrouwbare oplossing.

Uw deskundig partner in logistiek vind u in Opmeer

Bent u opzoek naar een goed te bereiken distributiecentrum in Noord Holland? Op onze logistieke hub in Opmeer bieden wij een totaal-oplossing voor de distributie en opslag van (bouw-gerelateerde) producten. Onze locatie, met een totale opslagcapaciteit van 4.505 m2, is op slechts enkele minuten van de N241.

Buiten opslagcapaciteit: 3780m2
Binnen opslagcapaciteit 1125m2

Sterk in glas

Met onze goed onderhouden kraanbaan met vacuümzuiger sorteren wij probleemloos glas. De kraanbaan kan tot een maximum gewicht van 500 kg dragen. Daarnaast kunnen wij ook het beglazen van kozijnen geheel voor u verzorgen.

Slimme processen en opslag

Onze focus ligt op de inslag, opslag en uitslag van bouwmaterialen en -goederen.
Als volwaardig logistiek partner zorgen wij voor vakkundige verpakking, is alles te traceren via ordernummers en staat het veilig, schoon en droog in onze opslag tot het op weg gaat naar de eindbestemming. Onze logistieke diensten passen uitstekend in een milieuvriendelijke en lean bedrijfsvoering.

Ook uw toeleveranciers kunnen gebruik maken van onze diensten zodat alle onderdelen in zo weinig mogelijk vervoersbewegingen op de bouwlocatie geleverd worden. Door het combineren van vrachten proberen wij het aantal transporten en de druk op de wegen terug te dringen.