Kees Koopman Transport BV is een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf uit het Noord-Hollandse Opmeer.

Ons transportbedrijf is in 1999 opgericht door Kees Koopman. Met zijn voorliefde voor bijzonder vervoer, (groot, breed en uitdagend) zette hij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Hij begon met een enkele autolaadkraan volgeladen met kozijnen. Nu ruim vijfentwintig jaar later doorkruisen achtendertig groene vrachtwagens de wegen van Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Een groot gedeelte van onze klanten komt uit de bouwsector, maar wij zijn uiteraard breed inzetbaar.

Ons vervoer bereikt elke hoogte en elke plek. Ook met producten en materialen die veel groter zijn dan de standaard vervoersmaat. Daarnaast fungeren wij voor meerdere opdrachtgevers als distributiecentrum én logistiek partner.

Download onze algemene brochure

Gevarieerd in transport

Onze vakmensen zetten zich dag in dag uit in voor zorgeloos transport dat wij grotendeels verzorgen voor onze zakelijke opdrachtgevers. Wij werken samen met opdrachtgevers waar wij door de jaren heen veelal een sterke en goed onderhouden relatie hebben opgebouwd. Veel van de opdrachten die wij dagelijks uitvoeren zijn bouw gerelateerd. Dit kan binnen deze sector zeer divers zijn. Bijvoorbeeld het vervoeren en plaatsen van dakkapellen, glas, bedrijfsdeuren en kozijnen. Maar ook voor het vervoer van bijvoorbeeld betonelementen, kunststof producten voor de grond, weg- en waterbouw en kantoor­units zijn wij de juiste partner.

Wij zijn er ook voor particulieren

Particulieren kunnen ook bij ons ook terecht voor transport en plaatsing van goederen. Wij vervoeren bijvoorbeeld een jacuzzi of zwembad. Ook verplaatsen we bomen of een groot standbeeld in uw tuin. Dit verzorgen we graag voor u. Altijd met precisie tijdens de klus en passie voor het vak.

Meer informatie vindt u op de Transportpagina.

Een vrijblijvende offerte kunt u opvragen via de Offerte pagina.

Voor vragen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via mail of telefoon.

Logistiek

Kees Koopman Transport heeft de missie om haar klanten te ontzorgen op het gebied van logistiek. Naast het vervoer kunnen wij ook de complete logistieke planning en uitvoering uit handen nemen. Vanaf het moment dat uw product de fabriek verlaat, verpakken wij het en voorzien de verschillende onderdelen van een ordernummer. Daarna slaan we alles droog en schoon op. Vanuit daar wachten we op het juiste moment om het transport uit te leveren naar de klant.

Meer weten? Lees verder op de pagina Logistiek.

‘Koopman denkt met ons mee!’

Klanten kiezen voor ons omdat zij erop kunnen vertrouwen dat wij hun lading op tijd en in perfecte staat afleveren.

Ook krijgen we veel waardering voor onze flexibele instelling en personeel dat meedenkt. Ons gevarieerde team verstaat hun vak en werken secuur en servicegericht.

Via de website krijgt u een goede eerste indruk van ons bedrijf. Voor leuke nieuwtjes en een impressie van de veelzijdigheid aan werkzaamheden kunt u naar onze Facebook pagina. Daarop wordt wekelijks nieuwe berichten geplaatst. Voor een kennismaking in Opmeer kunt u een afspraak maken.