Gino Pagina Schets

Gino's werkplaats bij
Kees Koopman Transport

Naam:Gino

Leeftijd:23 jaar

Opleiding:Monteur Mobiele Werktuigen (BBL)

Ultieme droom:Eigenhandig een vrachtwagen volledig opbouwen

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Gino, monteur bij Kees Koopman Transport. Als klein jochie was ik al gek van alles wat op banden stond en een motor had, het liefst zo groot mogelijk natuurlijk! Daarom ben ik vier jaar geleden bij Koopman gestart als Leerling Monteur, toen ik klaar was met mijn opleiding kreeg ik meteen de kans om volledig mee te draaien in de garage.

Mijn schooltijd

De hele dag in een klaslokaal zitten is niets voor mij, liever loop ik door de smeerput waar ik met mijn handen aan de slag kan. Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding ‘Monteur Mobiele Werktuigen’ aan het Clusius College in Hoorn.

Een dag op de werkvloer

‘S-ochtends om 08:00 beginnen we met een bak koffie. We nemen door wat er die dag op de planning staat en verdelen de taken. Ik krijg veel vrijheid om zelf aan de slag te gaan. Ook krijg ik veel handige tips van mijn collega’s, het is een leuk team waarin we elkaar graag helpen. Geen dag is hetzelfde; de ene dag sta ik onder een drie-assige trekker en de volgende dag ben ik druk in de weer met een autolaadkraan.

 

Hoe ziet mijn toekomst eruit?

De technieken binnen de werktuigbouw veranderen snel, ik ben dus nooit helemaal uitgeleerd. Kees Koopman gaat met zijn tijd mee. Ook hier worden de eerste stappen naar elektrisch rijden al gemaakt. Ik heb nog niet veel ervaring met volledige elektrische voertuigen maar ben wel heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Gino Pagina Schets
Als er iets aan een werktuig mankeert en het mij dan vervolgens lukt om hem weer de weg op te krijgen...
Dat geeft mij een enorme kick!
- Gino

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Vakkundige begeleiding;
 • Een moderne- en goed onderhouden werkplaats;
 • Leuke en informele werksfeer;
 • Voldoende groei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een passende vergoeding die aansluit bij de richtlijnen van jouw opleiding.

Wat verwachten wij van jou?

Wij worden blij van mensen zoals jij die de toekomst van onze sector opbouwen! Dus ben je niet bang voor een beetje smeer op je handen en ben je op zoek naar een leuke plek om te leren én werken? Dan ontmoeten wij je graag!

Voor deze functie is minimaal een VMBO kader diploma vereist en het starten van een opleiding tot Monteur werktuigbouwkunde.

Wat maakt werken bij Koopman zo leuk?

 • Veel variatie in materieel! De ene dag sta ik onder een drie-assige trekker en de volgende dag ben ik druk in de weer met een 95 tonmeter autolaadkraan. Aan een van de heftrucks of hijsmiddelen mankeert natuurlijk ook wel eens wat.
 • Vanaf dag één word ik goed begeleid door de Hoofdmonteur. Hij deelt zijn kennis graag en geeft me veel ruimte en vrijheid om te groeien en nieuwe dingen te proberen.
 • Koopman is een echt West-Fries familiebedrijf, de lijntjes zijn kort en de sfeer is goed. Iedereen helpt elkaar en er is altijd ruimte voor een goeie grap!
 • Het gereedschap waar ik mee werk is modern en van goede kwaliteit, dat maakt het werk leuker en lichamelijk minder zwaar.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wil jij ook werken/leren bij Kees Koopman Transport? We zoeken nog leuke collega’s! Vul onderstaand formulier voor meer informatie. Voor vragen kan je ons ook een whatsappbericht sturen. WhatsApp

  Meld je aan

  Vul hier je naam en e-mailadres in en stuur je CV mee dan nemen we snel contact met je op. Dank je wel!