TARIEVEN TRANSPORT & AUTOLAADKRAAN

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Laat ons weten waar wij u bij kunnen helpen. Ons tarief hangt van verschillende factoren af en is daarom niet terug te vinden op de website. Voor meer informatie kunt u ons bellen of ons offerte-formulier invullen.

Hijsen op grote hoogte en/of dwars door een gebouw heen? Geen probleem bij Kees Koopman Transport. Onze vakkundige kraanmachinisten combineren transport en hijswerk zodat het aantal vervoersbewegingen minimaal blijft.

Locatie
Ondanks de grootte en zwaarte van onze kraanwagens zijn wij uitermate wendbaar en doorkruisen wij het gehele land. Zelfs op de meest onmogelijke plekken komen onze wagens uit de voeten. Onze ervaren machinisten manoeuvreren gemakkelijk door krappe woonwijken en drukke binnensteden. Maar ook de smallere woonerven en bouwterreinen zijn voor ons geen probleem. Tevens zijn wij ook buiten onze landsgrenzen inzetbaar.

Onze dagelijkse werkzaamheden met de autolaadkraam bestaat uit: vervoer van units - vervoer van bouwmateriaal - transport van machines - transport en hijsen van constructies - exceptioneel transport - plaatsen van glas met autolaadkraan.

Voor vragen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via mail of telefoon.
Een vrijblijvende offerte kunt u opvragen via de Offerte pagina.